Mobilna fiskalna blagajna - POS Sector

sadržava sve što i Fiskalna blagajna za ugostiteljstvo, plus...

Mobilna fiskalna blagajna - POS Sector

Mobilne fiskalne blagajne POS Sector s kojim štedite vrijeme i povećavate profit

Ako si ugostitelj sa velikim brojem udaljenih stolova od šanka/kuhinje ili ako imaš nezgodne stepenice na koje konobari gube dragocjeno vrijeme i tvoj profit, iskoristi prednosti rada sa tabletima za što su mobilne fiskalne blagajne POS Sector i namjenjene.

mobilna-fiskalna-blagajna-tablet

Kada konobari koriste tablet u svom radu, ne samo za vip goste ili vip usluge ili vip posebne dane, ne moraju ići do računala i kucati narudžbu ili račun. Do šanka ili kuhinje konobar odlazi samo kada je narudžba gotova i naravno da donese prljave čaše i tanjure.

Za ovaj sustav usluge ne treba vam sada stalna internet konekcija. Vrlo je važno da i vip gosti budu maksimalno zadovoljni uslugom. Upravo ovaj sustav mobilnog i način rada vam omogućava da se posvetite gostu što osigurava veći profit i zadovoljstvo za sve korisnike.

mobilna fiskalna blagajna wifi

Za maksimalni ugođaj vaših vip gostiju omogućite im i wlan internet, s kojim mogu imati pristup za mobilni net te pratiti sve novosti ili provjeriti e-mail.

Korištenje tableta sprečava razgovore i pogreške pri prosljeđivanju narudžbi od gosta, preko konobara, do kuhinje.

Konobar prima narudžbu za stolom, dok razgovara sa gostom i umjesto da ide do šanka da bi je prepisao sa bloka, konobar koristi tablet da je proslijedi kuhinji. Bez duplog posla. Bez praznog hoda.

Kitchen Display - Ekran za primanje narudžbi i poziv konobara u kuhinju

Mobilna fiskalna blagajna POS Sector pored prednosti rada s tabletima ima mogućnost korištenja Kitchen Display-a zajedno sa tabletima. Velika prednost je u tome što dobivate dvosmjernu komunikaciju.
mobilna fiskalna blagajna kds

Konobar šalje kuhinji sa udaljene lokacije narudžbe, a kuhinja obavještava konobara kada je narudžba spremna. Bez razgovora! Aplikacija osigurava ugodan rad, ne zahtjeva mnogo opreme, a o svim problemima se brine garancija koja je 24 mjeseca.
Aplikacija fiskalne blagajne ima brz rad i ispis računa, a za ispis dokumenata brine se termalni pisač.

mobilna fiskalna blagajna pisac

Pisač je uređaj koji dolazi u više verzija. Postoji pisač sa termo rolnom i matrični pisač. Pored toga pisač se dijeli i po različitoj širini trake od 58 - 80 mm trake za ispis računa. Preporučamo pisač s 80mm trakom zbog veće preglednosti informacija te bržeg ispisa računa.


mobilna fiskalna blagajna tableti

Naše mobilne fiskalne blagajne nisu ograničene u svom radu na jednu platformu poput android platforme. POS Sector radi na svim uređajima s android sistemom, kao i na svim glavnim platformama uključujući i iPhone, iPad i iPod ili neki drugi tablet uređaj.

Mobilna fiskalna blagajna - Prednosti:

  1. Ubrzava proslijeđivanje narudžbe od konobara do šanka/kuhinje
  2. Konobar bolje koristi svoje vrijeme i stiže uslužiti više gostiju
  3. Objekt može primiti i opslužiti veći broj gostiju, a promjena stolova i izdavanje računa su neuporedivo brži
  4. Veći profit zbog optimiziranja usluživanja gostiju korištenjem mobilne fiskalne blagajneMobilna fiskalna blagajna - POS Sector

Iako ispis narudžbi u kuhinji i šanku poboljšava i ubrzava poslovanje, radi se o jednosmjernoj komunikaciji. Kuhinja nema mogućnost obavještavanja konobara o spremnoj narudžbi, pa konobar mora često provjeravati je li narudžba spremna. Kako bi riješili ovaj problem, razvili smo Kitchen display, aplikaciju koja omogućava dvosmjernu komunikaciju između konobara i kuhinje

mobilna fiskalna blagajna pos pisac

Kitchen display je touch screen monitor ili tablet koji bilježi narudžbe na monitoru, te kuharu daje mogućnost poziva konobara nakon spremljene narudžbe.
Kuhar može da vidi koji je konobar, za koji stol i prije koliko vremena poslao narudžbu, što mu olakšava odlučivanje, koje narudžbe prvo spremiti.

Zašto koristiti Kitchen Display:

  1. Nema grešaka u prosljeđivanju narudžbi
  2. Redoslijed pripremanja narudžbi
  3. Pozivanje konobara kada je narudžba spremna
  4. Ušteda na papirnim rolama

*14 dana besplatno testiraj verziju fiskalne blagajne po želji

Odaberite plan cijena koji vam najviše odgovara. Isprobajte. Bez ikakvih ograničenja i — bez plaćanja.
Više informacija o cijenama i paketima na linku: Cijena Fiskalne blagajne POS Sector

Kupnja POS Sectora

3490,00 Kn / jednokratno,

Uključena podrška za prvu godinu

Najam POS Sectora

249,00 Kn / mjesečno

Uključena podrška

Želite postati naš Partner Kontaktirajte nas

Pratite nas na Google+ Učitavam...