Fiskalna Blagajna 100% fokusirana na ugostiteljstvo!

Referenta lista

Fiskalna Blagajna koja Vam ne zadaje probleme

Prilikom izdavanja računa ne trebate biti Albert Einstein. Izdavanje računa za sve korisnike i stare i mlade je veoma jednostavno. Pritiskom prsta na sličicu artikla izdajete račun. Sve je moguće od više komada, različitih cijena do različitih načina plaćanja na najjednostavniji način. Od sada, fiskalne blagajne POS Sector, na svim glavnim platformama

Fiskalna Blagajna koja Vam ne zadaje probleme
Primite narudžbe u kuhinji

Primite narudžbe na šanku i kuhinji

Vaši gosti su sjeli za stol, konobar ih je poslužio. Narudžba koju konobar pravi preko fiskalne blagajne, automatski se razdvaja na šank i kuhinju ispisuje na printeru ili Kitchen Display-u unutar šanka i kuhinje. Sve funkcionira bez razgovora između konobara i kuhinje, sve ostaje zapamćeno bez mogućnosti greške. Vaši gosti čekaju minimalno, što vama znači veći promet, više novca.

Isprobaj besplatno
Naplatite

Naplatite putem fiskalne blagajne

Naplatite svakom gostu odvojeno ili cijeli račun zajedno. Baš, onako kako gosti žele. Naplatite putem kartice ili u gotovini, ali uštedite vrijeme pri naplati koje je potrebno osigurati drugim gostima da bi bili zadovoljni.

Isprobaj besplatno
Kontrolišite zalihte

Kontrolirajte zalihe

Ukoliko želite da imate uvid u pravo stanje svoga poslovanja, važno je posvetiti posebnu pozornost vođenju zaliha. Putem fiskalne blagajne koristite jedno ili više skladišta, kreirajte nabavne kalkulacije, i kontrolirajte minimalne zalihe - jednostavno!

Isprobaj besplatno
Analizirajte i saznajte koliki je profit

Analizirajte i saznajte koliki je profit

Saznajte koliki je vaš promet, a što je važnije koliki je profit. Na kojim artiklima najviše zarađujete, a koji se uopće ne prodaju. Naša analiza će vam omogućiti unaprjeđenje poslovanja i što je najvažnije pravovremeno djelovanje.

Isprobaj besplatno


... te unaprijedite svoje poslovanje

Kada ste postavili posao na dobre temelje, tu nije kraj i tek tada počinje pravi posao. Većina kafića i restorana se zatvori zbog nemarnosti vlasnika. Kada vam posao postepeno opada teško je primijetiti da nešto ne funkcionira, i dok vi to primijetite, obično je kasno. Zbog toga je važno da u svakom trenutku točno znate gdje i zašto gubite novac. Naše poslovno rješenje vam olakšava da dobijete jasnu sliku svog trenutnog poslovanja u odnosu na prethodni period, i što je najvažnije na dnevnom i tjednom nivou reagirate i unaprijedite svoje poslovanje.

I još nešto za kraj.
Fiskalna blagajna POS Sector je u potpunosti prilagođena fiskalizaciji u Hrvatskoj. Fiskalnu blagajnu trenutno koristi preko 3000 zadovoljnih korisnika. Testirajte besplatno našu fiskalnu blagajnu prije svoje odluke i provjerite da li je POS Sector fiskalna blagajna koja vam zaista odgovara.

Pratite nas na Google+ Učitavam...